Kako Doprineti

Želite da doprinesete BCMS Ogranku SCP Vikija? Na pravom ste mestu! Pre nego što započnete, međutim, molimo Vas da uradite sledeće:

  1. Definitivno pročitajte Pravila Sajta i Uputstvo za Novajlije.
  2. Aplicirajte za članstvo BCMS Ogranku SCP Vikija.
  3. Napravite mesto za svoje nacrte na Peščaniku BCMS SCP Vikija.
  4. Molimo Vas da koristite naš Discord server i forume radi povratnih informacija i kritika vaših nacrta pre postavljanja.

SCP Članci

SCP Članci su srce Fondacije, serija tehničkih članaka koji opisuju razne anomalne objekte, entitete, i fenomene koje zadržava Fondacija.

Za informacije o pisanju i postavljanju SCP članka, molimo Vas da pročitate Kako Napisati SCP. SCP zajednica ima stroge standarde za ton i tehničku preciznost; predlažemo da pročitate neka uputstva i eseje relevantne Vašoj ideji i da koristite naš Discord server i forume da biste dobili povratne informacije i kritike pre postavljanja.

Priče

Ako su SCP članci srce Fondacije, onda su Priče njena duša. Priče mogu biti sve od formalnih izveštaja do kratkih priča i poezije koje istražuju neki aspekt Fondacije, njenog osoblja, ili drugih tema unutar univerzuma Fondacije.

Možete napraviti priču koristeći formular za nove priče ispod.

Napomena: Priče koje napravite koristeći ovu formu će biti automatski takovane kao prica. Za stranice koje nisu tagovane sa prica, koristite formu za kreiranje generičnih stranica.

Alternativni Članci

Alternativni Članci su pod-serija SCP članaka koji dele mnoge elemente ali se razlikuju u temi ili cilju. Alternativne članke je često mnogo teže pisati nego standardne SCP članke ali poseduju svoj pogled na priču Fondacije.

Kanoni

Kanoni su kolaborativne serije priča koji mogu istraživati određeni aspekt univerzuma Fondacije, Druge Grupe od Interesa, paralelne univerzume, ili alternativne interpretacije. Kanoni se stvaraju na isti način kao i priče.


Nova Stranica (Napredno)

Možete koristiti ovaj formular kako biste napravili generičnu stranicu:

Ukoliko nije drugačije navedeno, sadržaj ove stranice zaštićen je licencom Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License