Predlog dr Girsa
ocena: +1+x

Broj predmeta: #86243AR-001

Upozorenje: Objekat ispoljava agresivno i opasno ponašanje

Opis predmeta:

195 cm visoko, 43 kg (prosečno, varira za 2-5 kg na više ili na niže), starost nepoznata, sivo-smeđa koža (moguće modrice), boja oka (?) mlečno plava, nema kose. Mršavo, struktura kostiju i mišića nije nalik nijednoj poznatoj vrsti. Noge su duge i tanke, završavaju se oštrim crnim krajevima. Po tri prsta na rukama, takođe se završavaju u crnim krajevima. Noge i ruke su duplo duže od trupa. Nema reproduktivnih organa, analnog otvora, ušiju, nosa ili pora nigde na telu. Glava je sferičnog oblika, veoma velika u odnosu na ostatak tela, vrat izgleda kao da je pretanak za podržavanje glave. Usta se pružaju pola dužine oko glave, bez usana. Dvadeset i jedan (21) zub, postavljen nasumično u ustima; mnogi izgledaju kao da su slomljeni, truli ili napukli. „Oko“ je velika mlečno plava sfera oblika lopte čuvana u glavi ili grlu. Čini se da se „ukotrlja“ u usta kada su usta otvorena. Nema zenicu niti dužicu.

Detalji trenutnog zadržavanja:

Prostorija je obložena olovom i osvetljena reflektorima. Temperatura se održava na 36 °C, sa 100% vlažnosti. Prostorija je zapečaćena ojačanim čeličnim eksplozijskim vratima. Spoljno područje patroliraju stražari sa jakim stroboskopima. Sve osobe koje ulaze u prostoriju treba da imaju stroboskop i nose naočare za varenje. Sve osobe koje pokušaju da uklone predmet ili uđu u prostoriju bez odobrenja biće ustreljena na licu mesta.

Izveštaj:

Pronađeno u Gvatemali početkom ove nedelje. Prvo prijavljeno kao „demon“ koji je nekoliko dečaka videlo na seoskom putu. Izgledalo je bolesno ili povređeno. Dečaci su izvestili da su videli kako stvorenje zadihano trza noge. Stvorenje je tada podiglo glavu i otkrilo svoje „oko“. Dečaci su otrčali kući, izveštavajući lokalnu policiju. Nekoliko izveštaja o „užasnom urlanju“ ili „vriscima“ od meštana tokom nekoliko dana. Dvanaest ljudi je primljeno u lokalnu bolnicu sa teškim trovanjem zračenjem, a sedam je prijavljeno kao nestalo. Okupljen tim za zadržavanje na čelu sa generalom Mahoiem i otpremljen iz baze ADRX-19. Izveštaji dostavljeni O5 veću od tima za zadržavanje nakon neuspeha standardnog zadržavanja doveli su do dodatnih protokola zadržavanja, koje je razvio dr Herman Keter. Dr Keter je nažalost ubijen u početnom testiranju, nakon čega je stvorenje premešteno u ADRX-19.

Čini se da je stvorenje sposobno da stvori mikro-singularnosti, koristeći ih kao oblik teleportacije i odbrane. Ove singularnosti nestaju nekoliko sekundi nakon stvaranja, ali emituju ogromne količine zračenja i nanose ozbiljnu štetu okolnom području. Čini se da „oko“ kontroliše ove manifestacije, jer je stvorenje uvek imalo izloženo oko prilikom stvaranja singularnosti. Budući svaštojed, na ljude gleda kao na zalihu hrane. Stvorenje pokazuje znake ekstremnog straha i bolesti u prisustvu visoke toplote, vlage ili jakog / trepćućeg svetla. Čini se da stvorenje ne može da se teleportuje kroz olovo i nije sposobno da formira singularnosti kada je u „bolesnom“ stanju. Kada je „dobro“, ono je ekstremno lukavo i brzo biće i ubilo je više agenata za povraćaj svojim singularnostima i kandžama. Emituje povremeni vrištavi zvuk; svi pokušaji komunikacije su propali.

Dodatak: Prijavljeni su dodatni objekti; Nadgledači razmatraju konverziju ADRX-19 u namensko postrojenje za povraćaj i zadržavanje. Izveštaji će možda zahtevati cenzuru iz bezbednosnih razloga.

Ukoliko nije drugačije navedeno, sadržaj ove stranice zaštićen je licencom Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License