Šaljivi SCP-evi

Ovo je index svih "šaljvih" članaka na vikiju. Ako ste zainteresovani za pisanje šaljivog SCP-a imajte na umu sledeće činjenice:

  • Šaljivi SCP mora biti smešan. Članovi sajta će najčešće davati negativne glasove člancima koji im nisu smešni.
  • Reference na popularnu kulturu i video igre ne funkcionišu kada se vrše direktno Baš kao i kod SCP-ova glavne serije o mitologiji ili folkloru, generalno neće funkcionisati ako nisu vezani za univerzum Fondacije. Evangelioni i portalski topovi to jednostavno neće postići.
  • Šaljivi indeks nije mesto za postavljanje ideja koje nisu uspele na glavnoj seriji. Generalno se smatra da je šaljive SCP-eve teže pisati od SCP-ova glavne serije i da je jedna od tri najteže stvari o kojima mogu pisati novi autori (zajedno sa Humanoidima i objektima Keter klase).
  • Molimo Vas da ove ne pišete nasumične stvari. Samo nemojte. Ako želite da napišete šaljivi SCP, prvo razmislite o njemu.

Super Cute Pets (Prvi April 2014)

Super Cool Plants (Prvi April 2020)

Priče koje koriste šaljive SCP-ove

Ispod možete pronaći rekreaciju spiska šaljivih SCP-ova koja uključuje sva dela na sajtu koja se bave, spominju ili na neki drugi način uključuju pojedinačne šaljive SCP-ove, koji su prikladno postavljeni ispod svakog unosa za vaše čitalačko zadovoljstvo.

Ukoliko nije drugačije navedeno, sadržaj ove stranice zaštićen je licencom Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License