Objašnjeni SCP-evi

SCP sa sufiksom -EX, koji znači Objašnjen (engleski Explained), je objekat ili fenomen koji možemo objasniti. To je SCP koji više nije SCP, zato što je postao rasprostranjen, zato što smo mu uspjeli saznati pravila funcionisanja, ili jednostavno zato što više nije problem.

Postoje, uglavnom, tri razlike između običnog SCP-a i SCP-EX-a. Prvo, -EX klasifikacija. Svaki SCP napisan kao -EX mora imati naziv formata SCP-###-EX. Drugo, protokol zadržavanja. Iako bi voljeli vidjeti stare protokole zadržavanja, možda prekrižene, -EX više nije potrebno zadržavati, iz nekog razloga. I, treća razlika, pri kraju članka, treba biti dio koji objašnjava KAKO je postao -EX.

Brajt

Za više informacija o tome šta je -EX SCP, molimo pročitajte celu nit na Forumu. Ako jedan napišete, molimo Vas da ove postavite svoje -EX članke da drugi mogu vidjeti Vaše delo!

Objašnjena SCP Serija

Priče o Objašnjenim SCP-ovima

Ispod ovog teksta, pronaći ćete rekreaciju Spiska Objašnjenih SCP-ova koji uključuje sva dela na sajtu koja se bave, spominju ili na neki drugi način uključuju pojedinačne Objašnjene SCP-ove, koji su prikladno postavljeni ispod svakog unosa za vaše čitalačko zadovoljstvo.

Ukoliko nije drugačije navedeno, sadržaj ove stranice zaštićen je licencom Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License